Snart är det Julafton! :D
Yes, snart är det äääntligen julafton. Och jag som lovade att blogga bättre nu när det äntligen var lov? Kanske får bli ett nyårslöfte... ;) Who knows?
Jag känner mig flummig för tillfället. Ovanligt. Naaat. Okej, måste sluta vara larvig nu. Pokerfejs. Höhö.

Nej, slut med det roliga. Jag ska packa ner lite i en väska snart hade jag tänkt, vi firar jul hos mormor ... som alltid. Så tänkte packa ner lite saker nu så slipper jag göra det imorgon och stressa runt som en galning som mamma kommer göra... Vad annars?
Ja, okej, det är snart jul så jag ska vara snäll. ;) Ska inte retas med mamma imorgon, det är ganska kul att reta henne när hon flyger runt som en orkan, speciellt när hon har Love att tänka på också. Oftast busar jag upp honom alldeles för mycket och sedan får mamma ta hand om honom. ;) Kulkul.

Men ifall, ska kanske komma till saken...?  Here it comes; Med Photoshop har tydligen tagit jullov det också och bråkar alldeles för mycket med mig. Kan inte beskära mina bilder eller redigera på annat vis. Så jaaa ... därför ser bilderna ut som de gör för tillfället. Ända räddningen är RAW där jag ifall kan redigera dem som bäst. :D Men ingen "vidare redigering fungerar." Jaja, photoshop kanske kommer tillbaka från sitt jullov samtidigt som skolan börjar igen? Annars får han en stor käftsmäll. Eller man kanske ska säga redigeringssmäll? Haha. Snacka om dålig humor...

My god, långt inlägg. Nu får det vara slut.

Julkram. :)


Stopp, sluta, smärta.Hittade en fin bild på Love. :) Kommer inte ens ihåg att jag tagit den? :D
Om ni undrar över rubriken så är det en liten mening ur något jag håller på att skriva för tillfället. Brustet hjärta. Jag tycker om texen än så länge... Tänker inte avslöja så mycket om den ... men en mening; Deras slav, deras dotter, deras slav.

Har dock inte kommit så långt. Några få rader. Men när jag kokat ihop något tillräckligt bra kan det bli några sidor på en dag. :)

Men men, ska fortsätta skriva och lyssna på Tokio Hotel. Kärlek.

See yaa.


Jullov.Nu är det äntligen jullov. :) Så nu har jag verkligen tid till att blogga... Me like. :)

Nu ska mamma natta Love så jag tänker natta Alfonz nu. Alltså ta ut honom ur buren. ;)

Muffin x2Provade lite nytt i photoshop idag. Inte helt bra, men vafan, första försöket. Gillar ändå bilden.

Funderar fortfarande på bloggens utseende. Snön har i alla fall hittat hit. Snart även lite mer julkänsla och annat. ;) Får se vad jag hittar på. :D

Får se om det blir mer uppdatering idag.

Ändring.

En sak som måste fixas om ... ändring totalt i bloggen. Har tröttnat lite på hur den ser ut nu. Totalt. Mycket. För mycket...

Tillbaka?
Inte bloggat på länge. Kanske dags att börja igen? Vem vet?

Nej, två bilder blir det och sedan lite plugg. "Arbetar" som bäst på kvällen/natten. Fantasin flödar. Skriva lite på Vingklippt ängel också. Stora drömmar om den!

Puss?