Öland.


     Den bruna saken ska vara suddig ifall ni undrar...

Imorgon åker jag till Öland. Vet inte riktigt hur länge vi kommer vara där. Laptopen kommer följa med + internet, men vet inte om jag kommer blogga så mycket. Får se. ;)

Åker tidigt imorgon så inget bloggande...

Four on Alfonz.


     Nikon D70 + AF-S NIKKOR 18-70mm | Tagna av mig. [Nellie]

Orkar inte skriva något "riktigt" inlägg, så istället blir det fyra bilder på Alfonz från när han var ute och skuttade i gräset.
    

Ett ordentligare inlägg kommer, lovar.


Lotta igen...

Det som jag tänkte visa er gick inte ... eller ja, det var photoshop som inte villa sammarbeta med mig. Fy skam. :P
Så jag för göra på det "gamla hederliga sättet" inte så som jag ville. Tänkte att det kunde vara lite kul nämligen, men får se om jag kanske kan lösa det på något annat sätt.
Här kommer det i alla fall:


     Lotta före...


     Lotta efter...
Vad är skillnaderna?

Gissa på nu. :)

Sen någon dag ska jag ta tag i headern, ser ju ganska tråkigt ut med endast en vit ... sak.
Och innan jag börjar titta på film blir det till att läsa mina 50 inlägg på bloglovin. Suck... Nädå!

Lotta Kisse Mjaou.
     Lotta, gosiga katten.

Först får jag ursäkta mig med att jag inte uppdaterar på ... ja, hur länge är det? :) Det kommer jag inte ihåg ...
Men, som ett litet 'ursäkta-för-den-dåliga-uppdateringen' får Lotta göra er sällskap medans jag fortsätter med en sak som kanske visas upp på bloggen sedan, om det funkar vill säja ... annars visar jag den i "orginal" eller hur man ska förklara det.
See you soon..

Plopp.


Just like you.Det blev inget bloggande igår, var med mamma i Farsta ganska länge.
Men idag då? Vad har jag gjort ..., ja säg det. Passat lillebror och fotat lite. Det regnar massor och ljuset ute är inte så jättebra. Ifall inte nu. Det är riktigt tråkigt att det ska vara så dåligt väder nu. Jag vill ha solsken!
Lyssnar just nu på NeverShoutNever. Fick hem skivan igår, och då blev jag såhäääääääääär glad. :) Har väntat riktigt länge på skivan, eftersom den måste importeras. ;)

Ska lägga in lite bilder nu på datorn och göra om alla mapparna och radera lite mer bilder, raderade massor igår, och nu ska det raderas ännu mer.
Återkommer om en stund.

Här ska det vara en rubrik!

BILDLÖST INLÄGG! (Boring, i know.)

Kom hem från mormor idag, har varit där sedan i tisdags. ;) Hade med mig kaninerna så de har varit ute och skuttat i gräset. Alfonz älskar det, men en gul taxibil skrämde honom. -.- Jag tror i alla fall att jag hittat Muffins "ursprung" han blev helt överlycklig när han fick komm ut, verkade riktigt van vid alla ljud. Alfonz satt mest och lyssnade de två-tre första dagarna.

Men nu ska jag tvätta håret, har inte gjort det på länge nu! Eller ja, lite igår kanske då jag guppade runt i poolen några timmar.  Någon mer som gjorde det? ;)Och alla rösta på mig HÄR som veckans blogg. :D Är nummer tre, utan bild, hehe. Har ju högerklicksskyddat bloggen så ingen ska kunna ta bilder så ingen bild för mig. ;)

JustNellie.


     Helt oredigerad bild på mig.

Fortfarande är jag sådär otroligt dålig på att uppdatera, hoppas verkligen det blir ändring på det snart ...
Ska snart duscha och tvätta håret sedan ska jag titta på Twilight och Hannah Montana The Movie. ;) Sen ska jag nog sova, för tror klockan hinner bli mycket tills dess...
Bäst att sätta fart nu. Vill inte vara uppe allt för sent ...
Peace.

Insperation.


     Sötnos!

Jag behöver insperation. Någon som kan hjälpa mig med bra bildmotiv? Har tappat gnistan ...
Så kom på med massa bra motiv och ideér nu. I'll gonna need it!

Vem är Nellie ...?NELLIE heter jag. Kjellman är min pappas namn, jag heter egentligen något helt annat! Men då det är såpass ovanligt att om man söker på hitta.se finns det ändast nio personer med det efternamnet så vill jag inte ge ut det, och att min mamma inte heller vill det. Kan ifall säga att det börjar på Löfk. Sen får ni försöka lista ut resten själva. ;)
Jag bor tillsammans med min mamma och lillebror i Enskededalen, jag har fem syskon, ett på mammas sida och fyra på pappas. På pappas sida är det Elinore, Jag, Tom, Lina och Fredrik. (I åldersordning, yngsta 1 och äldsta 28.) PÅ mammas sida har jag bara Love, som är 4 månader.
Jag är född 1995 den 8e juni. Så jag är alltså 14.

PERSONLIGHET, det har jag. Jag är väldigt blyg men också väldigt lätt. Många upplever mig som snäll och lugn. Jag har blivit utsedd som Klassens bloggare av mina lärar. (Haha.) Så det är alltid något. ;) Jag är utav stjärntecknet Tvillingarna. Min pappa är också tvilling. Har en liten tavla där det står om tvillingarna så tänkte skriva upp de här. Glad, vänlig och generös. Ett vinnande sätt. Älskar resor och glatt umgänge. Sprudlande humör, men blir lätt modlös. Människokännare. Allt detta stämmer faktiskt in väldigt bra på mig.
Jag brukar drömma om saker som ska hända, och sen så när det väl händer kommer jag ihåg händelsen i detalj. Lite läskigt faktiskt.

INTRESSEN, har jag många av. Jag är en sådan person som har mina intressen i perioder. Ena dagen kan jag inte leva utan att göra vad det nu än är, medans nästa dag tycker jag att det är dö trist.
Jag har länge intresserat mig för djur.Just nu har jag fem husdjur. Kaninerna Alfonz som är en teddydvärgvädur och Herr Muffin som är en blandras mellan hermelin och lejon (tror jag.) Och sedan marsvinen Bella, Mimosa och Betty Boop.
I början av 2007 (kommer inte ihåg riktigt), ungefär började jag intressera mig för fotografering och det växte ganska fort. Jag utvecklades väldigt mycket med en enkel kompaktkamera på cirka ett år.
Skriver även mycket, och hoppas på att någon kan bli riktigt bra för att kunna ges ut som bok!

SYSSELSÄTTNINGEN är självklart att blogga, fota, läsa, kaninerna och mycket mer. Läser mycket fantasy, eller nästan bara fantasy. Som då självklart Twilight, Eragon, Tillsammans och även lite engelska. Har läst Twilight böckerna på svenska och ska snart börja läsa de på engelska. :) Lyssnar mycket på musik och lyssnar då på Tokio Hotel, Ted Gärdestad, NeverShoutNever, Jason Mraz, Alexander Rybak, Jesse Mcartney, Miley Cyrus, Hana Pestel och mycket mer ... Listan kan göras lång! Jag tränar även på fritiden, nämligen på gym. Vart säger jag inte, för det är en hemlis. :P Har tänkt börja spela handboll till 8an men vet ej, kanske vill börja senare.

Är det något ni undrar över är det bara att fråga på. Svarar så gott jag kan.
Kram.

Impossible.Det kan hända att det kommer upp en film här idag på bloggen, då jag presenterar kaninerna. :)
Pussen.

UPDATE 00.53: Batteriet till kameran dog medans jag skulle ladda över filmen, så det kommer imorgon istället. :)
Reggad på Commo.se

From The Brightside.


     Utsikten från min balkong. | Orginal.

Jag är väldigt dålig på att blogga just nu. Undrar varför? Har ingen anning... Men det kommer nog tillbaka snart, kanske behöver en pause? Vem vet.

Har ifall tränat idag, och sedan bara varit hemma. Såg aldrig på Twilight igår, utan det bev Top Gun. Kanske tittar på Twilight idag isället, tror det.
Ska försöka uppdatera en gång till.
Peace!

Beautiful Ocean.


     Orginal! | Nikon D70 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G ED

Har inte varit hemma så mycket idag så därför inget bloggande. Jag har i alla fall fört över massa bilder från kameran, så nu äntligen har jag fräscha bilder att lägga ut på bloggen. ;)
Jag tänkte sätta mig på träningscykeln ett tag och efter det titta på Twilight, har inte sätt Twilight på år och dar känns det som. :O
Jag ska surfa vidare nu. Bloggar more later ... :P

Internet nere.Igår när jag kom hem från båten hade internet slutat fungera,så därför har jag inte kunnat blogga. Och inga nya bilder har jag! Laddade inte upp dem igår.
Tänkte bara meddela det. Har bloggtorka för övrigt! Det suger!
Peace!

Ps: Rösta på mig HÄR som veckans blogg. Jag är nummer 10 , så skriv bara 10 i en kommentar så har ni röstat på mig. :)

Soon.Har duschat och tvättat håret, sminkat mig.  Fixat håret så det inte ser ut som en fågelbo. Nu packar jag ihop lite saker jag måste ha med mig. Ska packa ner kameran och annat i kamera väska, får inte glömma att ta med båda objektiven och inte bara ett.
Hoppas på jag hinner göra ett inlägg till.

UPDATE 16.02: Tittade precis på klockan och såg att jag ska gå om en halvtimme, så inget mer inlägg.
Puss och så bloggar jag imorgon igen. :)

A little to blue.


     Nikon D70 | Alfonz och jag. :)

Just nu är jag alldeles för slö för att orka något. Egentligen ska jag ha klätt på mig, packat och massa annat. Men det fixar jag senare. Men jag tror faktiskt jag har packat klart, eller nästan. Neccessären ska ner också. Sen är det väl nästan klart.
Ska försöka uppdatera lite nu här innan jag går. Men får se om jag hinner, ifall så kommer det upp minst två inlägg till!

I just laugh.


     Nikon D70. | *Tvätta, tvätta*

Bloggandet har kommit lite ur balans. Har inte ägnat en tanke åt bloggen de senaste dagarna. Har istället gjort massa annat. :) Fotat tillexempel.

Fixar med lite bilder och ska snart sova. Måste packa och annat imorgon. Kryssning, ni vet. ;) Är riktigt trött, brukar aldrig vara det vid den här tiden. Det längsta jag varit uppe till är 05.00 och torsdag/fredag har jag varit uppe till 04.00 och 03.30. Men det är väl bara bra att jag är trött. Då slipper jag vakna så himla sent istället. ;)
Kisses

New Vs. Old.Nya möter gamla. Vilken är bäst/ finast?

Ps. Texten råkade försvinna från nya headern, men det får ni klara er utan. ;)

UPDATE 12.41:
Och en bild såg jag nu .... >:O

UPDATE 13.08: Fixade till det.

New Favorite.


     Nikon D70 + AF-S Nikkor 18-70mm 1:3.5-4.5 | Foto: Självutlösaren (jag.)

Jag har hittat min nya favorit bild. Blev den bra? :) Glömde bara att fixa till huden lite, den blev väldigt glansig utav blixten. Men men, bryr mig inte så mycket.

Ser ni något nytt i bloggen?... Jag blev klar med min header. Riktigt nöjd!
Puss.

Over The Top!


     Samsung Fe-150 | Sommarkänsla!

Håller på för fullt nu med headern. :) Blir nog riktigt bra. Ska bara ladda in lite bilder från kameran som jag ska ha. Hoppas den kommer upp idag, eller imorgon.

White And Gold.


     Redigerat. | Samsung FE-150.

En "liten" bild på mig. ;)
Ska föra över lite bilder till datorn, fixa dem och lägga upp några på bloggen. :) Och påbörja min nya header. Vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut bara. Men kommer alltid på något.
Peace!

Grå Fluff.


Redigerat. | Nikon D70.        Första bilden jag tog!

Hade ju tänkt ha en bild på Hemlis. Men, nu blev det inte så. Såklart kommer det hamna här på bloggen senare.
Men, hemlisen är .... att jag äntligen har köpt en systemkamera. Och jag är så hääääääääääär glad. (Alltså jätteglad.)

Här nästan städat klart mitt rum, pyttelite kvar bara. :P Det kommer före och efter bilder.
Bloggar nog senare igen.
Peace.

Summer Feeling.
Samsung FE-150.

De här bilderna ger mig en äkta sommarkänsla. Höga gräset, gungorna, gruset, de bara fötterna och känslan.

Purple Rain.


  Redigerat, Samsung FE-150.

Lyssnar just nu på NeverShoutNever, äkta kärlek! <3 Älskar verkligen hans musik. :)

Ska snart fortsätta städa i mitt rum, har dammsugigt hela mitt rum och nu ska jag börja plocka undan. Hemlisen ska komma upp snart, veta bara inte riktigt när ... idag iallafall. :)
Skriver snart igen.
Nellie

UPDATE 12.38:
Senare idag så kommer jag börja med en nya header. Bloggen ska bli ny och fräsch. :)

Me And Mami.


Tagen med mammas kamera.

Mamma och jag på våran senaste kryssning. ;) På måndag bär det av med samma båt igen, ( och samma mamma. XD) Birka Paradise. Det blir jag, mamma, mormor, Love, Niclas, Patric, Emelie och Henke. Många vaa?

Förresten ... är mamma och jag lika?
Likadana ögon  iallafall.
Peace.

Close.


Redigerat, Samsung Fe-150

Någon som har märkt lite förändring på bloggen? Det har jag! ;) Hittade äntligen koden som jag letat efter riktigt länge!
Så kolla in menyn och hitta förnyelsen.
Fann för övrigt inte visa hemligheten som jag lovade. (Klockan är ju 00.02 nu.)
Men ska försöka fixa klart allt tills senare så kommer det nog upp på bloggen snart. ;)

Nu ska jag fortsätta att redigera bilder och annat, har varit riktigt slö med det och bara användt samma gamla bilder.
Peace!