Mupp.


     Min lilla Muppin, eller Herr Muffin som är hans riktiga namn. Och i bakrunden, lilla Bopin. :) Eller Betty Boop som hon heter. Söta som få.

Moa.     Två bilder på Moa, fotade för ett tag sen.

Har inte ändrat bilderna så mycket. Ljusat upp ögonvitorna och ändrat kontrasten/ intensiteten.

För övrigt sitter jag hos mormor med laptopen nu. Mamma sitter och matar Love, han ser ut som en liten köttbulle i hela ansiktet.


Höst | Färska...


     Utanför Sandsborgs Skogskyrkogård/ Skogskyrkogården.

Några nya bilder jag tog i tisdags. Och eftersom min dator var så snäll installerade den CameraRaw, så dessa bilder är redigerade där + ändring på Intensitet/Kontrast i Photoshop.

Försökte få till en lite "rå" och "ruggig" redigering på bilderna.


Tacksam.

Vill bara tacka Anonym, skulle vara kul att få veta vem du var, som skrev detta till mig ang. mitt förra inlägg;


Nellie! jag läser och tycker att det är jättefint att få veta lite om vad du tänker och känner, fortsätt skriva! men aldrig för någon annans skull än din egen. kram

Självklart skriver jag för min egen skull. :) Jag tänker det som ett minne, men istället för bara ett vanligt minne, finns det i text och bild. Det känns mer personligt på något sett. :)

 

Självklart vill jag fortsätta blogga, men då (såklart), ändast för min egen.


Beslutsångest.

Jag vet inte vad jag vill göra med min blogg. Jag tycker om att blogga, men det tråkiga är när den fortsätter vara osynlig... Det är inte kul att anstränga sig till för att få till ett bra och läsvärt inlägg. När knappt några läser. Det är omöjligt att bli synlig. Hur man än försöker. Det är ju liksom inte bara att fortsätta blogga och hålla tummarna på att det en dag ska ploppa in hundratals läsare. Jag har bloggat ett tag nu, inte på samma blogg, men jag har hållt på ett tag. Och jag har aldrig lyckats bli synlig. Jag har legat på botten hela tiden, men jag ville inte vara där. Jag vill komma upp, bli ifall lite mer synlig, och kunna tycka att det är kul att anstränga sig lite med att skriva ett inlägg och få bra kritik tillbaka istället för ingen alls. För det är ungefär så det är nu.

Jag vill fortsätta blogga, men jag vet inte om det är någon ideé. För jag tror att jag kommer fortsätta ligga på botten oavsett.

Jag får se hur jag gör. Helt slutar jag nog riktigt aldrig. Men då kommer jag ändast blogga för min skull, då blir bloggen ett ställe för mig att samla mina minnen och tankar. Min avlastning.


... och för saker som detta. Det är ju det jag älskar, foto, och även att få visa dem, och samla mina verk... :)

Men jag ska försöka bättra mig, mest för min egen skull Jag tänker varje dag på bloggen, Det här skulle jag skriva om när jag kommer hem, men..., ingen skulle se det. Är det värt det?

Om jag väl börjar igen får det bli ordentligt. Och jag har länge tänkt på att lägga till lite nya kategorier då. En dröm..., Tre saker och något annat roligt, allt för att bloggen ska bli mer intressant och för att jag ska kunna sprara den som ett roligt minne när jag bli äldre.


Just idag...Just idag är en sådan dag då jag ska träna.
Just idag är en sådan dag då jag inte har lust med det...
Just idag är en sådan dag då jag ska på kryssning.
Just idag är en sådan dag då jag faktiskt har lust med kryssning...
Just idag är en sådan dag då jag har massa kreativt i huvudet.
Just idag är en sådan dag då det är grått och mulet...
Just idag är en sådan dag då det inte går att göra något kreativt.
Just idag är en sådan dag då jag faktiskt skiter i det...
Just idag är en sådan dag då jag bestämde mig för att blogga lite.
Just idag är en sådan dag då jag faktiskt gjorde det...
Just idag är en sådan dag då jag tänker fortsätta på mitt normala sätt.
Just idag är en sådan dag då jag menar med att titta på Flight 29 Down...
Just idag är en sådan dag då jag tänker avsluta detta inlägget nu.
Och det gjorde jag precis!

Vingklippt ängel.Jag suger verkligen på att blogga. Men just nu har jag sjuttio-elva prov i sjuttio-tolv olika ämnen! Typ. Jag har no-prov varje vecka! Det borde vara olaligt. Idag hade jag spanska prov. Nästa vecka är det, idrott, no och matte prov. Sedan måste jag även kunna tjugo länder i Asien. Det är "G nivå". In my ass.., det ska vara MVG+ nivå. Tycker jag...
Nej, slutbabblat om skolan. Just nu vill jag inte tänka på skolan. Jag har ifall ledigt torsdag, fredag nu. ^^, Sen så är det en vecka i skolan och sedan lov. :) Väldigt skönt faktiskt.
Nu måste jag släppa ut Alfonz inne på mitt rum innan han förvändlas till en fluffig sten.. Men det kanske skulle vara mysigt?

Who knows? :)

Bu för NO!

Shoreline.

Hoppla alla där ute. ;)
Jag har tränat idag, och gjort massa annat också! ;)
Dagen har mest bestått utav skola, skratt, lite sjuka saker (x'D) och träning. :)

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, vill hitta ny musik att trycka in i iPoden och dunka loss till. ;)
Nu ska jag gå och dunka loss någon annan stanns. :) Skriver imorgon.

All work, no play! 

All work, no play!     Lite härliga bilder sådär. ;)

Jag sitter och tränat lite på min engelska ... uppsats ska man nog inte kalla den ..., men så får det bli ... så jag tränar på min engelska "uppsats". Kom ihåg nu att det inte var en uppsats! Haha. Men imorgon ska vi sitta i små grupper på engelskan och med hjälp av bara stödord. Fy, det gillar jag inte... Och alla som hon inte hinner lyssna på ska få spela in sitt på någon konstig sak. :O

Men nu ska jag göra lite annat här. :)

All work, no play!

Plugg, plugg och mera plugg!


     Ännu en header-bild. ;)

Idag ska mina fortsatta dag bestå utav dusch, majskolv, bloggning ( just nu då alltså ... och kanske senare. ;D ), plugg, lite tv-tittande och mer plugg. Intressant va? :)

Jag har redigerat lite bilder, ska fortsätta med det en stund nu medans jag väntar på att min majskolv ska bli klar. Efter det ska jag duscha och sedan massa plugg. Uppreging från ovan, rooooligt. x'd

Nej, back to photoshop. ;)

Är man god och glad ... är man kexchoklad. :D

You stick your head in the sunshine.


     Headerbilden.

Jag måste verkligen skärpa mig med mitt bloggande. Jag är nog ganska slö egentligen... Men, men, inget att göra åt. Jag får bara skärpa mig helt enkelt.

Men nu ska jag äta mat, sedan blir det Säg att du älskar mig, fick låna filmen av en kompis, och sedan lite plugg. (Väldigt behövligt!)

See yaa.

Done!Nu är jag klar med designen. ;) Är riktigt nöjd. :D Bilden ovan finns även med i headern. :)
Har faktiskt inget att skriva för tillfället. Får hitta på något kuligt tills senare.

Nu ska jag poppa popcorn och släppa ut Alfonz en stund, sen blir det Twilight.

KYSS!

It started out as a feeling.Det blir ett kort inlägg nu. ;) Ska börja gnugga på en ny design. Tycker verkligen det är dags för det nu.

Har i alla fall tränat idag och åt mat för en stund sen. Tror jag ska titta på Twilight ikväll, var så länge sen jag såg den och sedan blir det också några O.C avsnitt. Har de åtta första avsnitten.

Nu försvinner jag ett tag...

KYSS!

Nu är höst!     Två bilder jag tog igår när jag och mamma och Love promenerade. | Utanför tunnelbannestationen är det ett hav av vackra och lite speciella blommor och blad. :)

Nu är det höst! Det börjar bli ordentligt kallt och färgsprakande. Har ni tänkt på att höstens början nog är den mest färgfulla tiden på året. :) Allt grönt, oranget, gullt och rött. Utanför mig är det ett hav av vackra färger. :)

Slut på färg-snacket. ^^, Idag var det skola då. Slutade runt tre och då vart det hemmåt direkt. :) Har suttit framför datorn och spelat lite olika spel och lagt in lite bilder på datorn. Har även börjat fundera på en ny bloggdesign. Tycker det är dags nu såhär inpå hösten. :)

Nu ska jag duscha och sedan lite plugg.

KYSS!