Long time ago..


     Alfonz snyggingen. :)

Nu har jag verkligen inte bloggat på läääääääääänge. Vet faktiskt inte varför det blivit så.. Men måste verkligen skärpa mig! Det är roligt att blogga och jag vill blogga!
Men just nu har jag inte så mycket tid till att blogga, för stunden alltså.. Måste fixa min svenska novell, har bara lite jag ska justera och sedan måste jag släppa ut Alfonz en stund tills Idol börjar. ;)
Lovar på heder nu att verkligen försöka blogga varje dag!

KYSS!

A Heart In Our Book!     Jag är ju sådär extremt sen att ta bilder som alla andra redan tagit... ;)

Här får ni två bilder att glo på medan jag ska in på mitt rum och "hålla på med min kanin" som mamma säger ungefär...
Egentligen kan han gått sitta där ett tag till ... men tur att jag har laptopen på mitt rum. ;) Får sätta för en stol för dörren bara och sedan blir det nästan FF!
Haha, syns om ett tag.. ;)

PUSS.

Musik, tecknande och liite plugg.
Min kväll igår beskrivet i bilder ungefär... ;)
Nu ska jag titta klart på resten av idol och sedan uggla igenom lite matte.

Syns imorgon. ;)

Is. Is. Is. Is. Is. Is...


     None redigerad. ^^,

Hola amigo/as. :) 
Jag stannade hemma från skolan idag. Mådde inte så bra ... mår bättre nu. Tur det, vill inte missa mer skola. ;) På torsdag har vi temadag, vi behöver inte göra något utan bara gå runt och njuta. :D Sen på fredag är det orienteringsdag. Det gillar jag inte ... bli sjuk tills dess? Hah, nädå. :) 

Nu måste jag plugga. So prov imorgon. Sida tvåhundraåttiosex till trehundraett, tror jag det var. 
Uppdaterar kanske mer senare. 

KYSS.
    

Tell Me What To Do.Fortfarande är det dåligt med bloggning, men ska skärpa mig. Om ett tag. Först vill jag få allt att flyta på ... träning, skola, kanin och massor av andra med saker. :) Sedan efter det ska jag ta tag i bloggen och speciellt bloggdesignen.

Nu ska jag duscha och sedan tvinga bort mamma från datorn om hon inte redan gått för att kunna renskriva min novell till svenskan som ska vara klar imorgon. (senaste onsdag.)

 

KYSS.


Miss you.Just nu är jag väldigt dålig på att uppdatera! Jag tror inte jag ens vet vad det är längre ... ;) Haha, nädå. Men just nu har jag inga bilder på datorn ska ladda in massor i datorn sen och då blir det uppdatering!

KYSS.
Toalett.


     En tråkig bild jag tog utanför toaletterna (haha) på Kyrketorps camping på Öland i sommras. ^^,

Hola alla. :) Hur är det? :D

Själv sitter jag ensam hemma, dricker thé och försöker leta upp någon bra musik att lyssna på. :) Hittar typ ingen, får väl gå in på iTunes och lyssna på mina älsklingar. ^^, (Gick in på Christofer Drew's myspace sida och hittade ny musik. I'm in looove. :D <3
Föresten kom jag precis på att jag måste ladda min iPod också. Den är helt tömd på batteri. Så måste koppla in min stereo så jag kan ladda. ;)

Ska försöka hitta något att fota nu, har inte gjort det på länge nu och sedan ska jag duscha.
Puss och så syns vi senare ...

So long...


     En gammal bild I like. :) | Finns redan i bloggen men det skitar jag i. ^^,

Jag har inte bloggat på länge nu. Mamma och jag har bytt rum, och även målat massor. :D Så just nu sitter jag i mitt rum (läs: LILLA!) tittar på film i sängen och har datorn i knät. Samtidigt luktar det fortfarande nymålat blandat med hö och liten mysig grå kanin. :)

Men just nu är väldigt stökigt här inne, allt är inte riktigt klart. Ska snart sätta på lite musik och sedan göra lite svenska tills imorgon. Ska nog sova sen. Börjar bli trött. Tror jag ska popa popcorn också. Så gott. ^^,

Puss och godnatt, och förlåt för den dåliga uppdateringen!


Bump In The Road.


Tre snabb(t?)redigerade bilder som jag tog under sommarlovet. :)

Hola amigo/as. ^^, Jag har varit lite off två dagar nu... känns inte bra. Men nu är jag igång igen. ;D

Nu ska jag duscha och efter det poppa popcorn och titta på sista Sagan om Ringen filmen. :) ^^,

PUSS och godnatt. <3

I'm lost.


     Jag har blivit beroende av lillasyster. ^^, <3

Ännu en dag avklarad i skolan. Nu är det bara tre kvar ... suck!

Jag har fått en liten kick till att börja redigera bilder på Elinore. Just denna bilden överredigerade jag med flit. Men jag tycker ändå den blev väldigt bra, fast ögonen fick olika färg, photoshop ville inte. :(

Nu ska jag duscha och lös sudoku. ^^, Kulkul. Sen ska jag rensa klart bland mina filmer och lägga in de sista kläderna i garderoben. :O

KYSS.