Overexposed image.


     Överexponerade bilder kan man inte annat än att älska! Sååå fint. :)

Nu ska jag kika runt lite på nätet innan det blir till att duscha och sedan lite plugg. Kul kväll, va? :) Jag ska nypa lite på Alfonz också. Alltid ett måste.

Fine autumn flowers.
    Bilderna fick verkligen olika redigeringar, vilken är bäst?

Glömde skriva en sak, vad sägs om att försöka fixa en ny design till bloggen? Känns som att den behöver "uppdateras lite".

Nu blir det film, plugg och bok.


Ps; för er som tycker att ni är dåliga på engelska, börja läsa massa böcker på engelska. Det hjälper jättemycket. Man lär sig riktigt mycket och när man ska skriva sagor - som min klass ofta gör på engelskan - blir det mycket lättare att skriva. Min lärare tycker jag har blvit mycket bättre. Jag är redan väldigt duktig men det har blivit mycket enklare att sätta samman korrekta meningar. Använd tipset. :)

Weather for real surfers.

    Har glömt att visa lite bilder som varit menade till bloggen. Dessa, plus några andra, togs en regning och iskall november dag. Det var hur många som helst som surfade. Tokstollar!

Vaknade snart för två och en halv timme sedan. Har redigerat lite bilder, läst ut yttligare en bok, Sveket. Brisingr läste jag ut igår som jag skrev att jag skulle göra. ;) Nu kan jag börja läsa mina älskade och efterlängtade engelska böcker, Just listen, The truth about forever och This lullaby. Sarah Dessen - som har skrivit böckerna - är en utav mina favorit författare. Sen så har jag typ tusen till ... men det får bli en annan gång.

Nej, nu ska jag läsa om Franska revolutionen, börja på This lullaby och sedan titta på Sagan om ringen - Sagan om de två tornen. För er som inte visste så är jag ett riktigt fantasy freak. Att kunna skapa egna världar med en helt egen historia, seder och folk är det absolut bästa som finns. Just nu har jag en värld, - och dess historia - som bearbetas i huvudet. Hoppas kunna sätta den på papper snart.

Jo, vet inte riktigt hur det kommer att bli med bloggningen i veckan. Ska träna på mån, tis, och fredag. Prov på onsdag och så har jag Alfonz och annat plugg som jag också måste hinna. Men ska göra mitt bästa. Uppdaterat väl sen igen.

See ya.

Hjälp! Rubriken är borta!Jag har märk att jag inte kan hålla vad jag säger/ lovar. Men det har varit mycket pluggande, knasiga läxor och ett prov. PÅ onsdag är det prov igen så måste börja plugga till det.

Under tiden jag varit "borta", har jag hittat ny favoritmusik, gått in helt i mitt skrivande, pluggat som sjutton, möblerat om i rummet, - väldigt intressant - börjat läsa Brisingr igen, nog den tråkigaste boken i Arvtagaren serien, längtar verkligen tills fjärde boken kommer. :D Det har börjat gå upp för mig också att snart ska på konsert. Ja, okej, det är väl en månad kvar ungefär men det var i noveber - tror jag - som vi köpte biljetterna. JAG SKA SE TOKIO HOTELS KONSERT. Lycklig, lycklig. :)

Nu ska jag sluta babba, och redigera lite bilder. Kanske plugga lite sen? Egentligen är det bara massa sidor att läsa, dock om Franska revolutionen, sååå kul. ;) Hoppas ni nu kan när Bastiljen stormades, inte? Nähä, 14 juli, i alla fall, 1789. Glöm inte det! ;)

Söndag.Eftersom jag absolut inte har något att skriva om idag, väääldigt ointressant. Men, jag ger er en bild så länge. ;) Tills jag kommer på bättre tankar med bloggandet. Det står helt still i huvudet på bra saker att skriva om. Skulle verkligen behöva lite tips!

(Tomt)
Vad sägs om att jag ska försöka börja blogga igen? Det är något jag tänker prova ifall. :) SKa försöka med ett inlägg om dagen, eller ifall minst 5 inlägg per vecka. Till att börja med ... sen får jag se om jag blir bättre med bloggandet. Då kommer det definitivt bli fler inlägg. :D

Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och skriva på min älskade text, novell, bok. Whatever.