Whups, rubriken försvann. *Vart är du?*


   Skratta inte åt min dåliga humor, den är bara så... ;)

Jag måste faktiskt säga att jag gillar bilden. Det var bäcksvart i rummet så satte en ficklampa på skrivbordet och fixade så att blixten inte kom upp på kameran (läs: virade ett snöre runt kameran ett x-antal gånger. ;D).

Strunt samma, har börjat fundera på hur jag ska förändra bloggen, utseende mässigt alltså, inte på något annat sätt. Eftersom datorn fick virus och allt försvann så har jag inte min header-mall kvar, men smart som jag är så har jag sparat mallen här på bloggen. :) Helt dum är jag inte ... faktiskt.
Funderar också eventuellt på att bloggen ska bli en mer mode/ fotoblogg och inte bara fotoblogg. Vad sägs om det?

Har lovat mig själv också att blogga mer, det är ju extremt kul och extra roligt att läsa vad man skrev för några månader sedan ;), man kan säga att det är ett sent nyårslöfte. :)
Bloggen blir snart ett år! Ja okej, i mars är det visst ... men ändå.

Nej, nu ska jag fundera vidare gällande utseendet på bloggen. :)

SEE YA.

Alfonz, my baby.


   Taget för någon minut sedan.

Tja, tja. Ännu än dag där jag bloggar. ;) Avgudar fortfarande min dator, sååå fiin. :D Och alla som tittar in här på bloggen kommer undra vad det är för fotoblogg? Det kommer ju säkert nästan bara finnas massa bilder tagna med webbkameran. Men men, det är bilder det också. :)

Idag hämtade jag den efterlängtade Genom dina ögon, ställde mig i kö för den för flera månader sedan. Började undra om jag försvunnit från listan eller något. Men på biblioteket sa dem att det var 50-60 stycken i kö före mig. Snacka om behov av bok. :) Så för tillfället har jag sjuttioelva böcker jag läser. The afterlife, This Lullaby och så kommer jag snart börja på Genom dina ögon.

Slutsnackat om böcker, godnatt. Nu ska jag utforska datorn lite mer. :D

Hasta la vista.

Ps, vet inte vaför rubriken fick det namn den fick. Tittade på Alfonz bara och rubriken föddes.

Happy Valentine's day.  Happy valentine's day.

Nu ska jag försöka börja blogga på riktigt igen! Från och med nu kommer jag nästan alltid ha med datorn till skolan. Igår fick jag min efterlängtade mini laptop. 10,1 stor skräm. Jag riktigt avgudar den. ;) Sitter och skriver vid den för tillfället. Ett extremt plus är att den har inbyggd webbkamera. Idag kanske nästan alla laptops har det? Vet faktiskt inte. Min stora laptop har ifall inte det.

Ska ifall snart sova. Tänkte popa lite popcorn innan och titta lite på någon film. Imorgon är det no prov. Är verkligen inte bra på no så får se hur det går, men hoppas ifall det kommer gå någolunda bra. Sen så efter skolan ska jag träna, ser faktiskt fram emot det. Efter det ska jag hem till Alfonz och stökiga rummet. Måste verkligen börja städa.
    Nytagen bild på mig, utan smink och med nytvättat hår, iklädd pyjamas och mina allt för vackra glasögon. Tycker inte om att ha glasögon, trivs bättre med linser.

Happy Valentine's day.

The truth about forever.


     Gammal höstbild.

För tillfället har jag inte någon som helst anning om vad jag ska blogga om, snarare ... jag har inget att blogga om. Det ända som händer är bara massa prov, konstiga läxor och träning, i princip. Kul att läsa om? Nej. Jag fotar nästan ingenting alls heller. När man går är det mörkt, när man kommer hem är det mörkt. Kameran vill jag inte riktigt heller ta med till skolan. Men imorgon ska typ allt med, kamera, dator, kläder, träningskläder, skolböcker och massa annat. Direkt efter träningen ska jag till Bro, ska passa lillebror medans mamma och Niclas är någon annan stanns? Sen så på lördag är det öppet hus, som tur slipper jag vara med på lektionerna, ska istälelt vara Skolvärd, visa föräldrar och andra runt som inte hittar. Som tack får man en biobiljett. Lycka, total lycka. :) Så Moa och jag ska eventuellt på bio efter öppet hus. Sen så kanske jag sover hos henne, om jag inte sover i Bro.

På måndag är det no prov, måste verkligen plugga till det, fattar nada. Det är bara massa konstiga molekyler, atomer, syror och annat. Jag har aldrig fattat det. Men men, ska sluta tjata nu. Måste packa ner dator och lite annat, ska försöka orka läsa igenom no:n en gång också. Skulle vara bra. ;)

Natti, natti.